MEGKAPTUK A BISNODE MINŐSÍTÉST!

A digitalizálás bizalmi alapon megy

 

 

BIZALOM MINDENEK FELETT!

A digitalizálás bizalmi alapon megy

Hacsak nem egy-két kép gyors szkenneléséről van szó, a digitalizálás nem gyors folyamat, nekünk minden video- és hangfelvételt valósidőben kell a számítógépbe bejátszani. A diák-fotók szkennelése is nagy darabszámoknál bizony időt vesz igénybe. Az emlékek pótolhatatlanok, meg kell bíznod bennünk annyira, hogy a digitalizálás idejére nálunk hagyod őket. Rengeteg fejlesztést hajtottunk végre az elmúlt években, hogy ezt a bizalmat megszolgáljuk:

 • Három biztonsági kamera veszi az irodát egész nap;
 • Irodánkba tűzjelzőrendszer lett telepítve;
 • A riasztónk távfelügyelettel működik;
 • Komoly biztosításunk fedez bármilyen általunk okozott kárt;
 • Minden munkát elkülönítve, egyedi jelzéssel ellátva tárolunk;
 • A munkalapból kapsz egy példányt, erre írtuk az igényeidet
A digitalizálási folyamat biztonságáról>>
A FILMEKET MEGTISZTÍTJÁTOK UGYE?
Dia digitalizálás tisztítással!

Minden fotó film digitalizálás a filmek megtisztításával kezdődik: Ha üvegkeretes, kiszedjük a képkockát az üveg mögül, majd áttöröljük filmtisztító vegyszerrel, pormentes ronggyal. Ez mindent leold a képről, ami zsír vagy szennyeződés, viszont megóvja a színeket. Így a digitalizálás után a képen sokkal kevesebbet kell retusálni, sokkal szebb lesz a képminőség. Tudomásunk szerint az országban mi mentjük egyedül így a dia- vagy negatívképeket.

EGYEDI VIDEO AJÁNDÉKNAK

Film digitalizálás ajándéknak!

Szeretnél egy film összeállítást egy barátodnak, családtagodnak? Hozd el a teljes emléktárat, elkészítjük a digitalizálást, és összeírhatod utána a forgatókönyvet, hogy mely részleteket, milyen sorrendben tartalmazzon a végleges vágott anyag. Akár hozhatsz saját zenét is, szívesen alávágjuk.

Ugrás a video digitalizálás aloldalra>>


A PONTOSSÁGUNK EGYIK KULCSA

Digitalizálás megrendelőlap

Amikor digitalizálást rendelsz tőlünk, mindig kitöltünk egy munkalapot. Ezt tartalmazza a digitalizálásra leadott anyagok típusát, darabszámát, a DVD lemezek általad kért egyedi címeit, és az egyéb kéréseket (egyedi borító, küldjük-e e-mailben, stb.). Felírjuk az elérhetőségeidet, hogy érte-síthessünk a digitalizálás állapotáról, és az elkészülésről. Egy átlagos munkafelvétel maximum 3 percet vehet igénybe, nem raboljuk az idődet. Ha mégis kérdésünk lenne a digitalizálással kapcsolatban, azonnal telefonálunk.


SÜRGŐS A DIGITALIZÁLÁS?

SOS digitalizálás azonnal!

Most jutott eszedbe, vagy hirtelen kell egy alkalomra? Ha időben behozod, akár napon belül is készen leszünk vele, egy-két szkennelés pedig akár meg is várható. A sürgős digitalizálás az Emlékmentőnél csak 100% felárba kerül, ezzel azt garantáljuk, hogy munkaleadás után kaszát-kapát eldobunk, és a te munkádat kezdjük el digitalizálni.


INGYENES PRÓBA

Próba digitalizálás ingyen!

Amíg nem láttad, nem fogod tudni, hogy mire vagyunk képesek a fényképek-diák digitalizálása, és felújítása terén. Hát tégy egy kockázatmentes próbát! Ha bármit hozol hozzánk digitalizálásra, vagy csak erre jársz, adj le két diát vagy fényképet, és ingyen beszkenneljük, majd e-mailben elküldjük őket. A digitalizálás során mindig javítunk a képminőségen, meg fogsz lepődni a végeredményen!

NÉZZ BELE!

Digitalizálás előtt nézz bele!

Nem tudod, mi van a videokazettáidon, vagy egy magnókazin? Ügyfeleink nagyon szeretik a lehetőséget, hogy nálunk külön videón, TV-n, és magnódecken belenézhetnek az anyagaikba digitalizálás előtt. Hogy csak azt mentsük le, ami tényleg szükséges. Sokan évtizedek óta nem látták ezeket, gyakori, hogy párás szemmel adják le a kazettájukat... Ha kis kamera kazettád van, (DV, Video8, Hi8, Digital8) az se gond, szólj a munkatársunknak, és összerak neked egy kamerát, hogy azokba is belenézhess.


NÁLUNK TÁROLHATOD!

A digitalizált anyagokat el is tároljuk, ha kéred!

Ha elkészült a digitalizálás, egy hétig biztosan minden felvételedet megőrizzük. Ezidő alatt ha kéne DVD-re másolat, elég csak telefonálni, és el tudjuk készíteni. Ha viszont később szeretnél vágott anyagot csináltatni ajándéknak belőlük, vagy biztonságosan szeretnéd letárolni ezeket az anyagokat, segítünk! Van lehetőség hosszú távú megőrzésre is, megkezdett 100 GB-onként 1000Ft + ÁFA/hónap áron vállaljuk a biztonságos tárolást.

A VIDEÓFELVÉTELEID SZEBBEK LESZNEK!

A digitalizált videó szebb lesz, mint volt!

Sokan nem tudják, hogy a minőségi video digitalizáláshoz nem elég összekötni a lejátszót egy tunerkártyával! Kell közéjük kötni egy szűrőrendszert, ami lecseréli a szinkronjeleket, és megszünteti a kép vibrálását, csíkozódását. A tömörítőkártya a másik kritikus pont, egy egyszerű tunerkártya sose fog olyan minőséget letenni az asztalra, mint egy kifejezetten minőségi videó digitalizálásra kifejlesztett céleszköz.

OLVASD BÁRHOL!

Füzet digitalizálás PDF-be!

Vannak értékes füzeteid, könyveid, melyeket szeretnél mindig magadnál tartani? Esetleg Tablet-en, vagy Laptopon olvasnád inkább? Digitalizálás után PDF-be tudjuk konvertálni, hogy bárhova magaddal vihesd ezeket. A folyamat digitalizálás -része egyébként alapanyagtól függően adagoló, vagy síkágyas szkennerrel készül. Egyszerű kép PDF-et, vagy OCR szoftverrel szövegfelismert PDF-et is készíthetünk ezekből.

TE TUDNÁL IDE MÁST PAKOLNI?

Video digitalizálással helyet spórolsz!

Digitalizálás után a kazetták már alig foglalnak helyet, ha DVD helyett merevlemezre kéred, még annyit se. A felvételek nem öregszenek többé, és gyorsan megtalálod amit keresel. ÉS, felszabadul egy teljes szekrényed! Kár, hogy nem szekrénymentőknek hívnak minket:)

Ugrás a video digitalizálás aloldalra>>


MINDEN AZ ÁRBAN!

Az áraink mindent tartalmaznak

Velünk jobban fogsz járni! Az Emlékmentőnél a teljes szolgáltatás benne van az árban:

 • a digitalizálás;
 • a kép-hangminőség feljavítása;
 • a DVD lemezre írás;
 • a DVD lemezek címnyomtatása;
 • a több lemezes DVD tokok;
 • ..És INGYEN felmásoljuk bármilyen adathordozóra az anyagaidat!

 

Ugrás a digitalizálás árlista oldalra>