Rólunk

Célkitűzésünk:
 
Célunk, hogy megtartsuk meghatározó szerepünket a hazai digitalizáló piacon, hogy folyamatos fejlesztésekkel, új kapcsolatok kiépítésével a médiumok egyre tágabb körét menthessük. Hiánypótló szolgáltatásainkat szeretnénk a környező országokban is elérhetővé tenni. Cégünk üzleti sikerei csakis ügyfeleink sikerein keresztül valósulhat meg, ezért tevékenységünk minden területén magas szintű, értékadó minőségi szolgáltatásokat kell nyújtanunk.

 

 
A legfontosabb tudnivalók cégünkről:
 
  • Az ország egyik legnagyobb kapacitású archiváló stúdiója vagyunk;
  • Komoly biztonságtechnikával felszerelt irodát tartunk fenn a Nyugati Átjáró üzletházban ( három kamera folyamatos rögzítéssel, riasztó, tűzjelző, műszer- és felelősségbiztosítás )
  • Bárkinek, a bármekkora problémájával foglalkozunk , egy igazolványképtől több ezer fénykép mentéséig;
  • Professzionális és teljes körű, személyre szabott, és kedves kiszolgálást nyújtunk;
  • Fejlett munkakezelési rendszert alakítottunk ki az évek során, a hibák minimalizálása érdekében; 
  • Saját tulajdonú gépeink és eszközeink a világ élvonalát képviselik;
  • Hat tapasztalt munkatársunkat bejelentve foglalkoztatjuk fizetett szabadsággal, nyugdíjjal, betegség vagy baleset esetén táppénzzel;
  • Munkánkra garanciát vállalunk.
 
 
 

Az Emlékmentő története:
 
Szokolai Balázs vagyok, az Emlékmentő Kft. társtulajdonosa.
 
Vállalkozásom egy családomban felmerült igényből nőtte ki magát.
 
Néhány éve, párom gyermekkori diafelvételeiből szerettünk volna zenés videofelvételt készíteni a nagyszülőknek. Kis kutatás után kiderült, hogy az erre szakosodott cégek egyik fele olcsó gépeken dolgozó garázsvállalkozó, a másik fele pedig elszállt árakkal működő maroknyi profi. A minőségi megoldással szimpatizáltunk, viszont több száz kép mentése egy kisebb vagyonra jött volna ki.
 
Ekkor kezdett el körvonalazódni egy olyan archiváló cég gondolata, mely - megfizethető árai, és kompromisszummentes gépei révén - bárkinek elérhetővé tenné pótolhatatlan emlékei digitális megmentését.
 

A műszaki felsőoktatásban szerzett ismereteim felelevenítése, több hónapnyi tanulás és géptesztelés után összeállt gépparkunk első generációja, és beindult az emlékmentés. 2009-ben nyomdai munkahelyem mellett még éjszakáztam a diák és videók mellett, de pár hónap alatt munkámat feladva egész napos elfoglaltsággá változott, ahogy egyre bővült az ügyfélkör. 2010-ben befektető barátom segítségével megalakult az Emlékmentő Kft.

Kezdetben egy VII. kerületi irodahelyiségben folytak a munkálatok. Azonban alig fél év alatt sikerült kinőni a helyet, nyáron át is költöztünk, a Nyugati téri irodába, itt négy évet működtünk. 2014 májusában egy hatalmasat ugrottunk előre, megnyitottuk igényes üzletünket a Westendben. Három évvel később a kis üzletet szintén kinőttük, nagy lépésre szántuk el magunkat, és ketté szerveztük a céget: 2017 márciusától létesítettünk egy új üzletet az Átjáró üzletházban, mely elsősorban adatmentésekkel, telefonos mentésekkel, és a digitalizálós megrendelések felvételével foglalkozik, a lényegi tevékenység pedig zuglói főhadiszállásunkon folyik, melyet a nyár folyamán az ügyfélforgalom felé is megnyitunk.

 

Munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy egyrészt lépést tartsunk az új technológiákkal, másrészt hogy még egyedibb megoldásokat tudjunk kínálni ügyfeleinknek. Akik már digitalizáltattak nálunk, tudják, hogy itt mindig vidám a légkör, mindenkivel kedvesek és türelmesek vagyunk. A telefont mindig felvesszük, ha foglalt volt visszahívunk, a levelekre pedig még hétvégén is rövid idő alatt válaszolunk. 

 
 
Elindulásunk után négy évvel, több tízezer diafelvétel és csak években mérhető
pótolhatatlan családi videofelvétel megmentése után úgy érzem, jó irányba indultunk. Szerencsések vagyunk, hogy ilyen változatos, és felelősségteljes munkát végezhetünk.