Biztonság

Biztonságtechnika
 
Hogy méginkább biztonságban érezze nálunk a pótolhatalan emlékeit, Bajcsy-Zsilinszky úti üzletünket a következő biztonságtechnikai eszközökkel szereltük fel
 
 
 
 
Kiépült egy három kamerás, infravörös éjjellátóval, tűzjelzővel kombinált riasztórendszer, mely minden mozgást és ajtónyitást rögzít a nap 24 órájában.
 
 
 
 
 
Biztosítás
 
Nagyösszegű gép- és műszerbiztosításunk a teljes gépparkunkra kiterjed, és felelősségbiztosításunk
-habár működésünk évei alatt még nem volt szükség rá- bármilyen általunk okozott kárt megtérít.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
Munkakezelés
 
Minden munkát külön munkalapra vezetünk fel. A megadott adatok harmadik személyhez nem kerülhetnek, és csak akkor hívunk vagy írunk, ha a mentéssel kapcsolatosan kérdésünk van.
Leadás után az anyagaidat zárható dobozokba tesszük. Hogy ne keveredhessenek az alapanyagok, egy asztalon egyszerre csak egy típusú feldolgozás folyik. Büszkék vagyunk rá, hogy működésünk eddigi évei alatt még nem tűnt- vagy keveredett el semmi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hosszú élettartamú DVD lemezeink
 

1. Kodak Professional DMD

 

A Kodak Archiváló DVD-je hagyományos DVD íróval írható, felépítését nézve megegyezik bármilyen kapható DVD-vel. Anyagminőségét tekintve viszont már nem: Hosszútávú adattárolásra kifejlesztett tintaréteget használnak benne, és a visszaverőrétege nem egyszerű, tükröző fémből van, hanem 24 karátos aranyból! Az arany nem oxidálódik, nem mattul be nemesgázok hatására. Az olvasólézer-felőli oldala keményebb műanyagból készült, mint a hagyományos DVD-k, sokkal ellenállóbb a karcolásokkal szemben, mint az egyszerű DVD lemezek. CD és DVD formátumban kapható, a CD lemezekre 200, míg a DVD-kre 100 év élettartamot jósol a gyártó. Ezen adatokat mesterséges öregbítési tesztekkel kapták: Erős fénynek tették ki a teszt lemezeket, majd gyakran változó páratartalmú és hőmérsékletű helyeken tárolták azokat. Így szimulálták az átlag lemezt érő hatásokat, és a múló éveket. A Kodak DVD-k száz évnyi DVD-t érő környezeti hatást élt túl adatvesztés nélkül.

 

A KODAK CD és DVD lemezeket 2999 Ft/db áron írjuk.

 

 

 

2. Millenniata M-Disc, az 1000 éves DVD!

 

Az M-Disc hagyományos DVD íróval nem írható, viszont bármilyen DVD olvasóval lejátszható DVD típus. Írásához erősebb lézer szükséges, emiatt például saját hűtése van az írónak is. Az M-Disc egy teljesen új rögzítési eljárást használ: A módszer lényege, hogy egy kemény, sötét üveget tartósan egyesíteni lehet egy tükröző felülettel, majd az üveget lézerrel faragva előtűnik alóla a tükör. Az M-Disc teljesen mesterséges anyagokból épül fel, melyek az örök adatbiztonságot szavatolják. Összetétele stabil marad szobahőmérséklettől 500 Celsius fokig, ellenáll a víznek, és a nemesgázoknak. Egy tesztben folyékony nitrogénből forró vízbe teték át a tesztlemezt, és utána is olvasható maradt. Strapabírása még szélsőséges körülmények közt is legendás, nem véletlenül használja az Amerikai Védelmi Minisztérium, és a NASA is. Olvasson a lemezről bővebben ITT!

 

Az M-Disc DVD lemezeket 3999 Ft/db áron írjuk.