Elérhetőségeink, munkaleadási lehetőségek

Központi elérhetőségeink:

Email:studio@emlekmento.com

Hétvégén is válaszolunk!

Telefon:+3670/636-6092
+3670/770-2330

Üzletünk címe:

Nyugati Átjáró Üzletház
1065 Budapest, Bajcsy- Zsilinszky út 63.
Földszint 2. üzlet

Nyitva tartásunk

Egész éves nyitvatartásunkat ITT találod!


Üzletünkben csak készpénzes fizetésre van lehetőség, a környező bankokról lásd a térképet jobb oldalt!


Hogyan adj le új megrendelést?

Irodánkban személyesen: Normál, egy hetes, és 48órás átfutással is, nyitva tartási időben bármikor. Bejelentkezni nem szükséges, ebédidő pedig nincsen, minket a lementett emlékek éltetnek:)


Postai úton, vagy futár által: Havonta sok tucat csomagot kapunk, hisz nem mindenki tudja elhozni az emlékeit személyesen. A Magyar Posta régi jó partnerünk az emlékek továbbításában, nyugodtan megbízhatsz benne, az elmúlt hat évben még mindenki emléke megérkezett hozzánk.

Olvasd el, hogyan küldj nekünk csomagot!>>

Saját dedikált futárunkon keresztül:Sok a mentenivaló, de senkire nem bíznád rá? Országosan bárhova kiszáll szakértő munkatársunk, személyesen vele tudod megbeszélni a mentés részleteit. A kiszállás Budapestre 2490Ft, Pest megyei címre 3490Ft, minden további megtett km 99Ft.

Hiszünk abban, hogy csak a múlt ismeretével lehet a jövőnket az elképzeléseinknek megfelelően felépíteni.
Ezért csapatunk évek óta, minden nap azon dolgozik, hogy eredeti fényükben pompázhassanak.

Szokolai Balázs
Tulajdonos/Ügyvezető
Vásárhelyi Csaba
Értékesítés/Marketing vezető
Barta Boglárka
HR vezető
Forgács András
Senior archiváló, mobil mentés, vezető
Varga Tünde
Senior archiváló vezető
Pongrácz Anna
Ügyfélszolgálati munkatárs
Leiner Lilla
Grafikus
Gál József
Digitalizáló, Hangmérnök
Dr. Kónya Katalin
Környezetvédelmi megbízott
Bolyky Katalin
Gazdasági vezető
Bozóki László
Üzemeltetés/Design
Dr. Lacsny Márton
Adatbiztonsági jogász
Csengeri Attila
IT vezető / Rendszergazda
Dr. Mayer Balázs
Ügyvéd
Dr. Bakos Judit
Ügyvéd

Kérdésed van?

Itt felteheted, hamar válaszolunk!

Kötelező, csak számokat írj be!


Bankok, bankautomaták a közelünkben:


 

Munkaleadás személyesen:


Mentés normál átfutással:
Ha nyitvatartási időben elhozod a mentendő anyagaid, felvesszük a személyes adataidat, kitöltünk egy önátírós megrendelőlapot. Szükség lesz a névre, mobilszámra, és e-mail címre. Felírjuk ezután a leadott anyagok típusát, darabszámát és a pontos igényeket, tudnivalókat a mentéssel kapcsolatosan. A megrendelőlapból kapsz egy másodpéldányt, és SMS-ben értesítünk, amint elkészültünk. Nem érhet meglepetés: Ha  bármilyen kérdés vagy probléma merülne fel a mentés során, azonnal telefonálunk. Átlagos átfutás a megrendeléstől számítva néhány hét, ez nagyban függ a korábban beérkezett munkamennyiségtől, mivel beérkezési sorrendben haladunk, mint pl. a szervizek. Átlagos átfutásunk folyamatosan változik, 2-4 hét közt várható általában az elkészülés.

 
 
 

Ha sürgős mentésre van szükség: Vállalunk időgarantált mentést is, ez sürgősségtől függően választható:

2 napos SOS mentés: Belvárosi üzletünk átvételi pontként működik, az döntően a adat- és telefonos mentésekre lett "kihegyezve". Sürgős megrendeléseket is szívesen teljesítünk, de leghamarabb két napos átfutást tudunk elvállalni, mert minden nap az esti órákban történik a feldolgozó helyszínre az el- és másnap a visszaszállítás. A sürgős mentés felára 100% a listaárakhoz képest. Mivel hétvégén nincs szállítás, leghamarabb kedden lesz átvehető a pénteken leadott sürgős mentés.

1 hetes SOS mentés: Az elkészülés egy héten belül várható, munkaidő után készítjük el a mentést, úgy ütemezzük, hogy a leadástól számított egy hetes határidő mindenképpen teljesüljön. A felára 50% a lisraárakhoz képest.

A 8mm-es sürgős mentés mindig 100% felárral készül, átfutási ideje minimum egy hét.

 
 

Munkaleadás Postán keresztül:


Csomagold be a mentendő anyagokat egy kartondobozba, vagy pukkanós borítékba, gondosan ragaszd le, és egy kísérőlevélben írd le az elérhetőségeidet, elképzeléseket, igényeket, és add fel a postán ajánlott küldeményként vagy tértivevényes levélként a következő címre:

 

Emlékmentő Kft.  1141 Bp. Cinkotai út 12.

A visszapostázás ára 2000-6000Ft közt lesz, a csomag méretétől függően.

Értesítünk az érkezésről, a feladásról, és szerződésünknek köszönhetően a feladás másnapján várható az érkezés!
 Munkaleadás futárszolgálaton keresztül:
 

Csomagold be a mentendő anyagokat egy kartondobozba, vagy pukkanós borítékba, gondosan ragaszd le, és egy kísérőlevélben írd le az elérhetőségeid, elképzeléseket, igényeket, és add fel a postán ajánlott küldeményként vagy tértivevényes levélként a következő címre:

 

Emlékmentő Kft.  1141 Bp. Cinkotai út 12.

 

Amint megérkezik a csomag, kitöltünk egy megrendelőlapot az adataiddal és az igényeiddel, majd küldünk erről üzenetet. Feldolgozás után utánvétes csomagként küldjük vissza megmentett emlékeket, a számla a csomagba lesz csomagolva. A feladásról SMS értesítést küldünk, másnap biztosan megérkezik a csomag.

 

Kocsival vagyok, fogok tudni egyáltalán parkolni a környéken?!

Bajcsy- Zsilinszky úti üzletünk előtt gyakran található állóhely, ha itt nem találsz, nézd meg a híd alatt. Mivel az üzletháznak két bejárata van, megnézheted a Jókai utcában is. Legjobban azonban az üzletház jókai utcai bejáratánál lévő mélygarázzsal jársz, ott mindig van üres hely.

Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk.